Wednesday, April 20, 2011

Comel Comel Comel !

Assalamualaikum
Baru2 ni dapat email dari akak opis....mungkin ramai dah pernah tengok kot gambar2 ni..tapi tak pe laa...nak share jugak..gambar2 yang sangat comel tentang life cycle panda ! jom  ;)
   

baby panda baru lahir...comel ;)
 kasi cuci bagi bersih..


lap..lap..lap lagi... 

tengok mata saya...hihihi

dah naik bulu2..corak badan saya pun dah ada..hee  :)

 
alamak..kuku saya dah panjang la.. :p

dalam inkubator lagi ni.... ;) 

comelkan saya tidooo... ;)

bergolek2 kiri ke kanan..lembutnya tilam.... :)

dah pagi ke ni...malasnya nk bangun...huh

nak tido lagi lahh...

taraa....saya dah besar ! nak pelok nak pelok! :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jangan jadi cam ni sudah la ye...hahah
.
.
.

sori abg manis.....hihihihihihik


ssshhuutt :: nanti buat life cycle untuk anak cucu yeyen lak tau kakyaa  ;)

3 comments:

Misae said...

kecik tapak tgn je rupenye binatang ni mase baby

Anonymous said...

alololo comelnya!!! jom bela sekoq..:p

mynamealia said...

tomey gilerrrr!! ank beranak yeyen pon x secumil ni..hehe :p