Friday, February 11, 2011

Belajar menjadi blogger ~

Assalamualaikum

Macam2 tips dah baca macam mana nak jadi kan blog kita ni blog yang boleh bawa tuah.... Yang penting kena la usaha.. betul kan...Bukan senang nak senang..jadi, usaha itu memang penting... semua pasti boleh! :)

Jadi, nak share la jugak....antaranya kita kena study la sikit apa cara si blogger tu pakai..hah, bukan main follow je tau....memang tak dapat nafikan kalau si blogger tu famous, mungkin dia terkenal dengan humor...so, kita budak baru belajar ni,cuba cedok sikit cara penulisan blog dia...jangan cedok semua sudah...yang penting sederhana pun cukup kan... :)
Orang yang baca ni tak suka benda yang meleret2 kan..make it simple n senang nak paham...

Lagi, cuba kita buat perubahan dan jadikan sesuatu benda tu lebih kreatif... tak mustahil kan....

Moga kita sama2 dapat manfaatkan nyaa..... :)

No comments: